SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gymnastikföreningen Atletica

Var med och sälj JOYNA
2024-03-28 09:41
Folkspel, som ligger bakom Bingolotto och Sverigelotten, gör nu en storsatsning på en ny lott, Joyna. Det är den största satsningen sedan bingolottostarten 1991 och GF Atletica har blivit utvald som en lanseringsförening.
Joyna är en digital prenumerationslott som säljs av föreningar med start i April.
 
Som medlem i GF Atletica önskar vi nu att du vill registrera dig som säljare av Joyna och därmed stötta din förening.
 
Joyna är en digital prenumerationslott med dragning varje fredag. Betalning sker månadsvis och kostnaden är 160kr i månaden varav 50kr går tillbaka till föreningen. Vinsterna är kontantvinster där lottinnehavaren har chans att varje vecka vinna stort, från 40kr upp till 10 miljoner kr. Inga fysiska produkter, inga pengatransaktioner för säljaren och en löpande intäkt till föreningen. Ytterligare har Joyna en så kallad WinWin där det varje vecka delas ut 100.000kr till en lycklig vinnare samtidigt som föreningen som sålt lotten får samma summa, fantastiskt tycker vi. 
Köparen är inte tvungen att sitta framför TV´n, vid vinst kontaktas vinnaren. Vill man se lottdragningen finns den digitalt och man kan visuellt genom bollspelet Joyna se om man vinner. Lotten betalas av köparen likt betalning av Spotify eller Netflix, och det är ingen bindningstid. 
Du som medlem registrerar dig via länken nedan och identifierar dig med BankID för att få din egen säljsida. Sälj lotten till dina anhöriga och vänner och dela din säljsida på sociala medier eller varför inte köpa din egen prenumeration med chans att bli miljonär (18års gräns på att köpa lottprenumeration). När köparen är registrerad är ditt arbete avklarat, du behöver inte leverera fysiska lotter eller sköta pengatransaktioner det görs av Folkspel, även uppsägning av prenumerationen sköts via Folkspel.
 
Vad händer nu:
  1. Gå in via länken nedan tillhörande din grupp och registrera dig som säljare redan idag.
  2. Din säljsida kommer aktiveras den 3 april och då startar värvningen av prenumeranter. Dom som lyckas värva 5 prenumeranter under april får ett presentkort på Intersport värde 500kr (levereras i juni digitalt efter att prenumeranten betalat sin första betalning i maj).
  3. Första inbetalningen till folkspel görs av prenumeranten 27 maj och första dragningen i lotteriet sker fredagen 7 juni.
 

klicka på den länk där du är aktiv: 

 
Information från Folkspel om Joyna i länkarna nedan
 
 
 
 
 
Våra sponsorer/ Bidragsgivare