Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Gymnastikföreningen Atletica

Välkommen till GF Atletica!

Nu kan vi erbjuda barn och ungdomar på Tjörn och våra grannkommuner det bästa vad gäller gymnastik med kompetenta ledare och bra träningstider i exklusiv hall.

Hallen är utrustad med gropar och alla moderna gymnastikredskap som finns. Vi har nedsänkta trampoliner, hoppgolv, tumblinggolv, bommar och fyra nya barrar mm. Det blir olika grupperingar efter kunskap och ålder så att alla skall känna sig hemma.

Hjärtligt välkomna!


Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
Vi säljer Bingolottos påskbingo
2020-03-29 18:51
Vi har fått hem Bingolottos påskbingo och kommer att sälja dem i caféet i Svanvik från och med 30/3
 
Uppdaterad info kring Covid-19
2020-03-29 18:50

Hej alla medlemmar!            

Nu har folkhälsomyndigheten gått ut med nya riktlinjer vad gäller antal personer i en samling från 500 till 50 personer. Vi i GF Atletica kommer att rätta oss 100 % till detta. Dessa riktlinjer startar i våra lokaler från och med måndagen den 30 mars 2020.

Vi ligger ofta på gränsen till detta antal i våra lokaler, framför allt när en grupp kommer och nästa grupp går. Vi kommer att göra följande åtgärden i Sparbankshallen där det är den största risken att överstiga antalet personer på ett och samma ställe.  Vi får alla hjälpas åt med detta.

1.       Samling för alla grupper görs i Parkourhallen (uppvärmningshallen). Ingen lämnar den hallen förrän alla som tränar i träningshallen (stora hallen) har lämnat och gått hem.

 

2.       Vad gäller föräldrar till tränande gymnaster får vi hjälpas åt att sprida på er, ta en promenad i det fina vädret när era barn tränar, ta gärna ett träningspass på föreningens gym, sitt gärna i caféts område, vi försöka att så få föräldrar som möjligt sitter på läktaren. Stöd gärna vårt café i vår gemensamma kris. Där kan du även köpa lotter som stöd till föreningen, billiga kaffepaket mm.

 

3.       Va beredda på att det finns vakthavande personal som ser till att antalet i lokalerna inte överskrider 50 personer.

 

4.       Vi kommer att vara noga med att alla skall tvätta händerna mellan varje redskap, vi har nu fått tag i handsprit som vi ställer fram för användning för gymnaster och ledare.

 

5.       Vi uppmanar igen alla som känner det minsta sjukdomssymptom att hålla sig hemma. Det gäller gymnaster, föräldrar, GF ledare och alla andra.

 

 

Vi kommer att försöka hålla verksamheten i gång som vanligt, men vi måste rätta oss helt till Hälsomyndigheternas riktlinje.

Hoppas på förståelse för detta, ta det försiktigt.

Styrelsen GF Atletica

Anmälan till försommarkursen och annan viktig info.
2020-03-26 10:45
Anmälan till försommarkurs v 18-23
Anmälan till försommarkurs (6 veckor) är nu öppen för våra medlemmar med förtur på platserna framtill 5 april.  6 april öppnar anmälan för alla nya medlemmar och har öppet framtill 19/4
  
Anmäl gärna för att solidariskt stötta föreningen
i dessa svåra tider och för att föreningen ska kunna finnas kvar. Våra medlemmar är det som håller uppe vår föreningsverksamhet och gör att vi kan behålla ledare och betala vår lokalhyra. 
 
Försäljning av Bingolotter via hemsidan
Vi står inför att gå miste om många tusen om vi inte kan köra som vanligt under april -juli i vår förening. Ett sätt för att stötta oss (nu när ändå de flesta håller sig hemma) är att köpa en eller flera bingolotter med mottagare Gf Atletica! Vi hade blivit grymt glada

Även påsklotten finns att köpa i cafét

Verksamheten kör som vanligt under påsklovet v. 15
  
Avslutningar
Styrelsen har bestämt att våra avslutningar blir inställda i vår. Detta gäller alla våra grupper. Vi kommer under sista veckan (v. 17) att ha medaljutdelning efter träningstillfället för de yngre grupperna och självklart något pris till de äldre också. Detta tycker vi är oerhört tråkigt att inte kunna ge våra gymnaster chansen att få visa upp det som de har lärt sig under terminen. 
 
Viktig information kring Covid-19 
Gf Atletica kommer att fortsätta följa alla de direktiv som riksidrottsförbundet, kommunen, folkhälsomyndigheten, eller regeringen ger oss. Om det kommer beslut om att stänga verksamheter kommer även vi att följa detta, men innan dess kommer vi att köra verksamheten som vanligt. 
Vid stängd verksamhet kommer vi inte att kunna betala tillbaka några avgifter. 
Det är viktigt att inga föräldrar, barn eller andra aktiva i föreningen kommer till våra lokaler om man har förkylningssymtom eller feber för att undvika smittspridning. 

Idrottsrabatten och Sverigelotter
Vill påminna er som ännu ej hämtat ut häfte och lotter att göra det i veckan. Hämtas ut i cafét.

MVH 
Styrelsen och gymnastiksektionen
 
Easyline dagpass måndag och fredag inställda tillsvidare
2020-03-22 21:20
På grund av för få deltagare på våra Easyline dagpass måndag och fredag, blir vi tvungna att ställa in dessa pass tillsvidare. Easyline tisdag och torsdag kl 9.30 fortsätter som vanligt.
Nyheter från våra grupper
Schema, 11/01 16:03 
Tävling Startsida, 17/10 12:30 
Schema, 27/08 15:53 
Barn/ Bredd Startsida, 29/07 09:32 
Barn/ Bredd Startsida, 09/01 15:02 
Tävling Startsida, 13/12 13:18 
 
Våra sponsorer/ Bidragsgivare