Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Gymnastikföreningen Atletica

Välkommen till GF Atletica!

Nu kan vi erbjuda barn och ungdomar på Tjörn och våra grannkommuner det bästa vad gäller gymnastik med kompetenta ledare och bra träningstider i exklusiv hall.

Hallen är utrustad med gropar och alla moderna gymnastikredskap som finns. Vi har nedsänkta trampoliner, hoppgolv, tumblinggolv, bommar och fyra nya barrar mm. Det blir olika grupperingar efter kunskap och ålder så att alla skall känna sig hemma.

Hjärtligt välkomna!


Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
Kallelse till Årsmöte
2020-05-19 23:21
Kallelse till årsmöte 2 juni kl 20.00 I Sparbankshallen
Anmälan görs till hally@telia.com
Information till alla medlemmar
2020-04-16 11:50
Inställda avslutningar

Nästa vecka skulle vi haft föreningens årliga våravslutningar för alla våra grupper. Tyvärr kommer vi att behöva ställa in dessa evenemang pga covid-19. Vi kommer under vecka 17 att köra vanliga träningar och uppmärksamma alla våra gymnaster, dansare och parkourare under deras sista vecka på terminen. 

Stötta din föreningen

En tanke vi vill skicka med till dig - Om du hade besökt våra avslutningar och tävlingar vad hade det kostat? Ett inträde, en kopp kaffe, en bulle och kanske lite lotter det blir inte så många kronor, men för oss är en sådan summa ett väldigt välkommet bidrag för att vår förening ska fungera och må bra. 

Swisha gärna valfritt bidrag  till 
Föreningshjälpens nr 123 254 43 36 (Tjörns Sparbank) och skriv i fältet namnet på föreningen som du vill skänka pengar till. 

Stort tack för ditt stöd önskar alla vi i styrelsen GF Atletica! 

Föreningshjälpen Tjörn – så funkar det!
  • Swisha valfritt belopp till 123 254 43 36 (mottagare Föreningshjälpen Tjörn, Tjörns Sparbank) och skriv namnet på föreningen du vill skänka pengar till i meddelandefältet. 
  • För varje krona du skänker till din favoritförening på ön, skänker vi på Tjörns Sparbank också en krona till samma förening*. 
  • Vi har avsatt totalt 500 000 kr för detta ändamål – utöver ordinarie sponsring. Låt oss nå dit! 
  • Insamlingen pågår till och med 31 maj 2020 och uppdateras löpande på bankens hemsida, www.tjorns-sparbank.se/foreningshjalpen, och på sociala medier. Dela gärna vidare!


Försommarkurs

Vi vill även påminna om att vi kör försommarkurs mellan v 18-23. Anmälan är öppen till 19/4
https://sportadmin.se/book/?F={955E6461-C968-40B5-A319-E65D43614D01}
 MVH Styrelsen

Stötta din favoritförening på Tjörn, Tjörns Sparbank dubblar insamlingen!
2020-04-09 17:49

https://www.tjorns-sparbank.se/om-oss/sponsring/foreningshjalpen.html

Coronavirusets framfart gör att vi står inför många svåra utmaningar som kräver att vi hjälps åt på flera plan. Tjörns Sparbank jobbar löpande med att hjälpa de privat- och företagskunder som drabbats ekonomiskt av effekterna av covid-19.

Som sparbank med rötterna på Tjörn värnar vi också starkt om vårt lokala föreningsliv. Vi märker nu att våra lokala föreningar drabbas av minskade intäkter som beror på att man inte kan genomföra de evenemang som man planerat. Uteblivna publikintäkter, utebliven kioskförsäljning och möjlig minskning av sponsorstöd till följd av företagens problem är några exempel som ger direkta effekter på föreningarna.

Detta vill vi göra något åt – tillsammans med er! Därför lanserar vi nu Föreningshjälpen Tjörn, en insamling för att stötta våra lokala föreningar ekonomiskt.

Föreningshjälpen Tjörn – så funkar det!
  • Swisha valfritt belopp till 123 254 43 36 (mottagare Föreningshjälpen Tjörn, Tjörns Sparbank) och skriv namnet på föreningen du vill skänka pengar till i meddelandefältet. 
  • För varje krona du skänker till din favoritförening på ön, skänker vi på Tjörns Sparbank också en krona till samma förening*. 
  • Vi har avsatt totalt 500 000 kr för detta ändamål – utöver ordinarie sponsring. Låt oss nå dit! 
  • Insamlingen pågår till och med 31 maj 2020 och uppdateras löpande på bankens hemsida, www.tjorns-sparbank.se/foreningshjalpen, och på sociala medier. Dela gärna vidare!

Tack för ditt stöd – tillsammans gör vi skillnad för Tjörns föreningsliv

Uppdaterad info kring Covid-19
2020-03-29 18:50

Hej alla medlemmar!            

Nu har folkhälsomyndigheten gått ut med nya riktlinjer vad gäller antal personer i en samling från 500 till 50 personer. Vi i GF Atletica kommer att rätta oss 100 % till detta. Dessa riktlinjer startar i våra lokaler från och med måndagen den 30 mars 2020.

Vi ligger ofta på gränsen till detta antal i våra lokaler, framför allt när en grupp kommer och nästa grupp går. Vi kommer att göra följande åtgärden i Sparbankshallen där det är den största risken att överstiga antalet personer på ett och samma ställe.  Vi får alla hjälpas åt med detta.

1.       Samling för alla grupper görs i Parkourhallen (uppvärmningshallen). Ingen lämnar den hallen förrän alla som tränar i träningshallen (stora hallen) har lämnat och gått hem.

 

2.       Vad gäller föräldrar till tränande gymnaster får vi hjälpas åt att sprida på er, ta en promenad i det fina vädret när era barn tränar, ta gärna ett träningspass på föreningens gym, sitt gärna i caféts område, vi försöka att så få föräldrar som möjligt sitter på läktaren. Stöd gärna vårt café i vår gemensamma kris. Där kan du även köpa lotter som stöd till föreningen, billiga kaffepaket mm.

 

3.       Va beredda på att det finns vakthavande personal som ser till att antalet i lokalerna inte överskrider 50 personer.

 

4.       Vi kommer att vara noga med att alla skall tvätta händerna mellan varje redskap, vi har nu fått tag i handsprit som vi ställer fram för användning för gymnaster och ledare.

 

5.       Vi uppmanar igen alla som känner det minsta sjukdomssymptom att hålla sig hemma. Det gäller gymnaster, föräldrar, GF ledare och alla andra.

 

 

Vi kommer att försöka hålla verksamheten i gång som vanligt, men vi måste rätta oss helt till Hälsomyndigheternas riktlinje.

Hoppas på förståelse för detta, ta det försiktigt.

Styrelsen GF Atletica

Viktig info angående Covid-19
2020-03-12 21:02
Gf Atletica kommer att fortsätta följa alla de direktiv som riksidrottsförbundet, kommunen, folkhälsomyndigheten, eller regeringen ger oss. Om det kommer beslut om att stänga verksamheter kommer även vi att följa detta, men innan dess kommer vi att köra verksamheten som vanligt. 
Vid stängd verksamhet kommer vi inte att kunna betala tillbaka några avgifter. 
Det är viktigt att inga föräldrar, barn eller andra aktiva i föreningen kommer till våra lokaler om man har förkylningssymtom eller feber för att undvika smittspridning. 

Nyheter från våra grupper
Schema, 11/01 16:03 
Tävling Startsida, 17/10 12:30 
Schema, 27/08 15:53 
Barn/ Bredd Startsida, 29/07 09:32 
Barn/ Bredd Startsida, 09/01 15:02 
Tävling Startsida, 13/12 13:18 
 
Våra sponsorer/ Bidragsgivare