Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Gymnastikföreningen Atletica

Välkommen till GF Atletica!

Nu kan vi erbjuda barn och ungdomar på Tjörn och våra grannkommuner det bästa vad gäller gymnastik med kompetenta ledare och bra träningstider i exklusiv hall.

Hallen är utrustad med gropar och alla moderna gymnastikredskap som finns. Vi har nedsänkta trampoliner, hoppgolv, tumblinggolv, bommar och fyra nya barrar mm. Det blir olika grupperingar efter kunskap och ålder så att alla skall känna sig hemma.

Hjärtligt välkomna!


Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
Nya restriktioner från 24 november
2020-11-23 23:53
Gå in på fliken dokument ovan för att se ytterligare information om vad som gäller för GF Atletica fram till den 13 december.

Gruppträning startar igen med max 7+ ledare (Myggenäs och Sparbankshallen)
Föranmälan gäller till gruppträning i Myggenäs och Sparbankshallen (Svanvik)
Knattegrupperna inställda.
Breddgrupper/parkour/tävling kör på som vanligt (födda 05 och senare)

läs vidare i dokument
Föreningen säljer julpapperspaket
2020-11-19 13:38
Hej!
Föreningen har nu börjat sälja julpapperspaket. Vi delar ut beställningsunderlag till alla våra medlemmar i gymnastik- och parkourgrupperna. Det finns två visningsset i hallen. Skickar med en bild också.

Tillsammans är vi många som kan samla in pengar för att få ihop ekonomin och överleva Corona! Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få!

Hur går det till att sälja för föreningen:
Hör med nära och kära, skriv ner beställningar på listan du fått.
Fyll i antal beställningar i formuläret nedan, senast 1/12. (se länken nedan)
Hämta ut din beställning i caféet när leveransen kommit. 
Betala genom att swisha summan på din order vid uthämtning. 


Det går också bra att beställa i caféet.

MVH
Gymnastiksektionen

Anmälan till vårens kurser är nu öppen
2020-11-08 21:35
Anmälan är nu öppen för vårens kurser. Medlemmar från höstens grupper har nu möjlighet fram till 30 november att anmäla sig. Därefter  ( 1 dec) öppnar anmälan för nya medlemmar. NI som redan tränat under hösten har förtur fram till 30 november, så först till kvarn.

De medlemmar som är födda 2010 och fyller 11 år nästa termin har möjlighet att flytta upp till äldregrupperna nu eller till hösten. Samma gäller för de som fyller 7 år nästa termin har också möjlighet att flytta upp till yngregrupperna till våren eller till hösten. 

https://sportadmin.se/book/?F={955E6461-C968-40B5-A319-E65D43614D01}Hjälp oss samla in pengar!
2020-11-05 16:01

Försäljning
Vi sliter precis som många andra föreningar med att få ihop ekonomin och överleva Corona! Då inga vanliga avslutningar och julshower kommer att kunna genomföras i år förlorar vi mycket intäkter till föreningen. Föreningen kommer därför att försöka få igång lite försäljning nu här inför julen. Vi startar redan idag med försäljningen av Bingolottos uppesittarlott. Vi kommer även att sälja Julpaket från pappersprinsen som innehåller:

tre st 7m rullar omslagspapper, 2 st A4 ark med juletiketter, 2 st rullar med 15 m snöre i rött och ett i silverfärg. Start v 46.

Vi hoppas på att alla våra grupper är med och bidrar till försäljning av dessa produkter. I caféet går det bra att göra beställningar på julpaketen och även köpa Bingolottos uppesittarlott.

 

Gå gärna in på vår hemsida och läs hur Atletica arbetar för att följa de nya restriktionerna.

http://www.gfatletica.se/start/?ID=205104

SM och JSM 10-11oktober
2020-10-15 12:04
SM i gymnastik
Helgens tävlingar i Västerås gick bra för gf Atleticas tjejer Alva, Tova, Embla, Hennie, Ebba och Felicia. Båda våra lag gjorde bra ifrån sig och fick varsin pallplats i lag. Silver för juniorerna och brons för seniorerna. Ebba tog en 8: e plats i mångkamp i SM. GRATTIS!

Ebba och Embla kvalade sig till grenfinaler på söndagen. Ebba i Senior kvalade till hopp och fristående. Embla till hopp i JSM. Embla gjorde två fina hopp med höga värden som slutade i ett brons i grenen hopp. Grattis Embla Molande!

Alla tjejerna från Atletica gjorde fantastiska prestationer under helgen trots att det var höstens  och det senaste 6 månadernas första tävling med mycket nerver inblandade. 

Nyheter från våra grupper
Parkour Startsida, 08/10 13:35 
Barn/ Bredd Startsida, 08/10 13:32 
Schema, 11/01 16:03 
Tävling Startsida, 17/10 12:30 
Schema, 27/08 15:53 
Barn/ Bredd Startsida, 29/07 09:32 
 
Våra sponsorer/ Bidragsgivare