Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Gymnastikföreningen Atletica

Välkommen till GF Atletica!

Nu kan vi erbjuda barn och ungdomar på Tjörn och våra grannkommuner det bästa vad gäller gymnastik med kompetenta ledare och bra träningstider i exklusiv hall.

Hallen är utrustad med gropar och alla moderna gymnastikredskap som finns. Vi har nedsänkta trampoliner, hoppgolv, tumblinggolv, bommar och fyra nya barrar mm. Det blir olika grupperingar efter kunskap och ålder så att alla skall känna sig hemma.

Hjärtligt välkomna!


Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
Spinning Bodypump måndagar endast ett pass körs kl 18.15
2020-02-17 16:59
Från och med idag kommer vi endast att köra ett Spinning/bodypump pass på måndagar framöver fram till v 23
Passet startar kl 18.15

Varmt välkomna!
2019-12-15
 
Ladda ner Medlemsappen
2019-09-19 08:42
Som medlem och förälder ska det vara enkelt att koordinera och planera föreningsvardagen i alla lägen och situationer. Med SportAdmin MedlemsApp får du full koll på förenings- och idrottsvardagen.

- Svara på kallelser
- Se kalender och aktiviteter
- Läs de senaste nyheterna
- Hitta kontaktinformation
- Visa alla utskick

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportadmin.medlemsapp
Gf Atletica på SM veckan
2019-07-07 00:24
Många fina prestationer från Gf Atleticas tjejer
Under SM veckan i Malmö i år hade GF Atletica 6 st startamnde gymnaster. Vi hade två st som inte kunde starta pga sjukdom och skador. 

Hennie och Ebba ställde upp i senior sm och Alice, Alva, Embla och Tova på junior sm. Juniorerna gjorde fina program och tjejerna är väldigt nöjda med sina placeringar. För många utav våra juniorer var det deras första sm-tävling. Embla kvalade in till grenfinal i hopp under mångkampen och gjorde en fantastisk prestation under finalen där hon gjorde två snygga hopp och kom på en 6:e placering. 
Embla kom på en 15:e placering, Alva på en 17:e, Alice 18.e och Tova 21:a under mångkampen.

Under onsdagens SM tävling gjorde Ebba Dahlgren en mycket bra insats med att göra fina program utan fall vilket gjorde att hon placerade sig på en 9 plats i mångkampen. Hennie Martinsdottir hamnade på den 13:e plats i mångkampen. Båda tjejerna kvalade in till torsdagens grenfinaler. Hennie i hopp och Ebba i bom. Ebba gjorde ett fint program på bommen men fick ett fall vilket resulterade i en 8:e placering i final. Hennie gjorde två bra hopp under finalen i hopp men motståndet var hårt men Hennie hamnade på en 2:a plats. 

Ännu en medalj för Hennie Martinsdottir och Atletica i hopp, denna gång ett Silver! Grattis!

Bra jobbat alla gymnaster för fantastiskt roliga, varma, spännande och intensiva dagar i Malmö! Nyheter från våra grupper
Schema, 11/01 16:03 
Tävling Startsida, 17/10 12:30 
Schema, 27/08 15:53 
Barn/ Bredd Startsida, 29/07 09:32 
Barn/ Bredd Startsida, 09/01 15:02 
Tävling Startsida, 13/12 13:18 
 
Våra sponsorer/ Bidragsgivare