SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gymnastikföreningen Atletica

Välkommen till GF Atletica!

Nu kan vi erbjuda barn och ungdomar på Tjörn och våra grannkommuner det bästa vad gäller gymnastik med kompetenta ledare och bra träningstider i exklusiv hall.

Hallen är utrustad med gropar och alla moderna gymnastikredskap som finns. Vi har nedsänkta trampoliner, hoppgolv, tumblinggolv, bommar och fyra nya barrar mm. Det blir olika grupperingar efter kunskap och ålder så att alla skall känna sig hemma.

Hjärtligt välkomna!


Anmälan till försommarkursen öppnar 2 april. Nya medlemmar har möjlighet att anmäla sig 8 april
2021-04-01 15:42

https://sportadmin.se/book/?F=955e6461-c968-40b5-a319-e65d43614d01

Klicka på länken ovan för att anmäla.

 

Knatte 3-5 år                                              Mini 5-6 år

Måndag och fredag kl 16-17                    Måndag kl 18-19
                                                                      Fredag kl 17-18
Flickor yngre pass 1, 7-10 år                  Flickor Yngre pass 2, 7-10 år  
Tisdag och torsdag kl 16.30-18.00        Tisdag och torsdag kl 17.30-19.00
Lördag kl 9.30-11.00                                 Lördag kl 10.30-12.00
Flickor äldre 11-16 år
Tisdag och torsdag kl 19-20.30
Lördag kl 11.30-13.00
Pojkar och Parkour Yngre 7-10 år          Parkour Äldre 11-16 år      Pojkar Äldre 11-16 år
Onsdag kl 17.00-18.30                              Måndag kl 19.30-21.00      Onsdag kl 18.30-20.00                          
Söndag kl 16.00-17.30                              onsdag kl 18.30-20.00        Söndag kl 17.30-19.00
 
Truppen från 15-18 år                              Vuxengymnastik från 18 år (Drop in 80 kr)
Söndag kl 19-21.00                                    onsdag kl 19.30-21.00
Information
2021-03-18 13:27
Hej!
Här kommer info kring:
 • Bingo Lottos Påsk-lotter
 • Idrottsrabatten
 • Försommarkurs
 • Ute är det nya inne (gratis träning)

Veckorna rullar på fort och vi har nu snart kommit framtill påsk. Vi kommer att träna på som vanligt under påskhelgen. Inför påskhelgen säljer vi Bingo Lottos påsk-lotter för att få in extra intäkter till föreningen som kommer att gå till nya redskap/mattor.  Så säg det med en lott och stötta Gf Atletica samtidigt❤. Vi säljer även Sverigelotten påsk med extra vinstchans.  Perfekt att stoppa i ägget!

Enkellott 50 kr
Dubbellott 100 kr
Sverigelotten Påsk 25 kr
Finns att köpa i våra lokaler: Sparbankshallen och Myggenäslokalen 

Vill också påminna om att det nu finns idrottsrabatthäften att hämta ut i Caféet. Även ni som inte har hämtat ut era Sverigelotter gör gärna det vid nästa tillfälle ni är i hallen.

Anmälan till Försommarkursen v 18-23 kommer inom kort på hemsidan!

I en unik satsning startar Tjörns kommun projektet ”Ute är det nya inne”, där det erbjuds gratis träning
GF Atletica erbjuder utepass två ggr i veckan utanför Sparbankshallen Svanvik 
 
Tisdag kvällspass kl 19.00-20.00 Ute-Lätt
Torsdag kvällspass kl 19.00-20.00 Ute-Medel 
Anmälan: sms Lena: 0702 124192 senast en timme innan start.
 
GF Atletica med i Nytt projekt
2021-02-14 19:40
Information om tider och anmäla finns under fliken högst upp "ute är det nya Inne"
Gratis träning för Tjörnborna

Pandemin har gjort att vi idag inte kan träna på samma sätt som tidigare och att vi blivit mer stillasittande. I en unik satsning startar därför Tjörns kommun projektet ”Ute är det nya inne”, där Tjörnbor erbjuds gratis träning. Projektet genomförs tillsammans med föreningslivet och en lokal hälsoaktör på Tjörn.

Tjörnborna erbjuds fri tillgång till två utegym och sex instruktörsledda träningspass i veckan. Utegymen kan nyttjas närsomhelst och passen bokas på respektive aktörs hemsida. Allt är kostnadsfritt och alla är välkomna.

– Syftet är att erbjuda gratis träning för Tjörnborna under en tid då det är svårt att utöva sin vanliga idrott och träning. Pandemin har ju gjort att vi rör på oss i mycket mindre utsträckning, säger Caroline Jönsson, folkhälsostrateg vid Tjörns kommun.

Projektet startar 15 februari och pågår i 15 veckor till och med 30 maj. Tre aktörer deltar: GF Atletica i Svanvik, Träningskliniken i Skärhamn och Åstols IS på Åstol.

Information om ”Ute är det nya inne” kommer att finnas på aktörernas hemsidor. Passen kommer att ha olika svårighetsgrad, allt från nybörjarnivå till mer avancerad träning.

– Fler föreningar och aktörer har fått frågan om att delta i projektet och vi hade givetvis önskat att fler hade sagt ja. Men vi är nöjda med den geografiska spridningen som vi fått, säger Camilla Jansson Edholm, föreningssamordnare på kultur- och fritidsförvaltningen vid Tjörns kommun.

Från Tjörns kommuns sida är det näringslivsstrategen, folkhälsostrategen och föreningssamordnaren som deltar i projektet.

 

Kontaktperson och information

Caroline Jönsson

Folkhälsostrateg
0304–60 11 82

caroline.jonsson@tjorn.se

Ny termin för gymnastik och parkour
2020-08-27 15:02
Vi vill hälsa alla våra gamla och nya medlemmar välkomna till en ny termin i Gymnastikföreningen Atletica med start vecka 36. 

Info kring träning
 • Ta med er en vattenflaska, inga skor behövs i hallen, det bästa är att vara barfota.
 • Gympakläder såsom T-shirt/shorts, tights/linne eller gymnastikdräkt fungerar utmärkt. Håret ska vara uppsatt. 
 • I Sparbankshallen finns två hallar. Flickor yngre/ äldre och parkouren kommer att värma i den lilla hallen och sedan ta sig ut i den stora hallen för att sedan träna på redskapen. Övriga grupper värmer upp i den stora hallen. Mini grupperna kommer att delas vid uppvärmningen, några kommer samlas i lilla hallen. Se schema på plats.
 • För mini-grupp kommer gruppindelningen att finnas uppsatt på väggen vid entrén vid första tillfället så att ni kan se vilket gruppnummer ert barn har så att ni vet vilken hall som barnet ska samlas i, där tar ledarna emot barnet.
 • I knattegrupperna ska en förälder/vuxen följa barnet genom träningspasset. Vi önskar att alla föräldrar också är ombytta till träningskläder, ej jeans.
 • Till er föräldrar, träningsmöjligheter finns i vårt gym på övervåningen   (80 kr dropin betalas i caféet, alt årskort/halvår 1400/2400 kr) Vi kör ledarledda Easylinepass tis ons tors och lördagmorgon. Se tider på vår hemsida.

Information och uppdaterade riktlinjer kring Covid 19

Syftet med dessa åtgärder och rekommendationer är att vi ska undvika stora samlingar med gymnaster och föräldrar och därmed förhoppningsvis bidra till minskad smittspridning och kunna fortsätta bedriva träningarna på ett tryggt sätt.

 • Kom gärna ombytt, krokar för att hänga upp jackor finns utanför tränarrummet om man vill undvika omklädningsrum.
 • Hämta/lämna så tätt inpå träningsstart och -slut som möjligt
 • Namna vattenflaskan
 • Vi ber anhöriga undvika att stanna kvar i hallen under gymnastens träning. Inga föräldrar får närvara på läktaren i träningshallen. Passa på och njut av en promenad i den friska hösten istället :) 
 • Gymnasterna ska ta handsprit efter varje redskapsbyte.

 Precis som tidigare beslut kommer vi inte till träningen om vi uppvisar något sjukdomssymptom.  

Tack för att du visar hänsyn och gör vad du kan för att följa dessa riktlinjer!


Övrig information 

Vi erbjuder barn och ungdomar på Tjörn och våra grannkommuner det bästa vad gäller gymnastik med kompetenta, och avlönade, ledare och bra träningstider i en exklusiv hall.
För att vi ska kunna hålla den höga standarden och de träningsavgifter som vi har i de olika träningsgrupperna kräver det att man som medlem/familj ställer upp på olika ideella uppgifter.
För de som är med i träningsgrupper (knattar, nybörjare, yngre och äldre och tränar ett till två pass/ vecka) gäller att man behöver baka en kaka, köpa kaffe eller skänka något till lotterier två gånger per termin. Det står listor i hallen när det blir din tur. Man ska också sälja idrottsrabatten (ett häfte/ termin och barn), denna betalas med samma faktura som medlemsavgiften, och en julkalendrar/ barn (detta gäller endast höstterminen) under våren 4 st Sverigelotter.
För de som tränar två eller fler dagar gäller även ovanstående ideella insats och dessutom sälja ytterligare en julkalender under höstterminen och 8 st. Sverigelotter under våren.

 "Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr.

Dessutom får du tillgång till MedlemsAppen = kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, m.m. Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella medlemserbjudanden direkt!"

 Vi ser framemot att starta en ny termin tillsammans med er! Har ni några frågor och funderingar prata gärna med våra ledare eller hör av er till vår gymnastiksektion. 
gymnastiksektionen.gfatletica@gmail.com

Viktig info angående Covid-19
2020-03-12 21:02
Gf Atletica kommer att fortsätta följa alla de direktiv som riksidrottsförbundet, kommunen, folkhälsomyndigheten, eller regeringen ger oss. Om det kommer beslut om att stänga verksamheter kommer även vi att följa detta, men innan dess kommer vi att köra verksamheten som vanligt. 
Vid stängd verksamhet kommer vi inte att kunna betala tillbaka några avgifter. 
Det är viktigt att inga föräldrar, barn eller andra aktiva i föreningen kommer till våra lokaler om man har förkylningssymtom eller feber för att undvika smittspridning. 

Nyheter från våra grupper
Barn/ Bredd Startsida, 01/04 15:56 
Schema, 11/01 16:03 
Tävling Startsida, 17/10 12:30 
Schema, 27/08 15:53 
Barn/ Bredd Startsida, 29/07 09:32 
Barn/ Bredd Startsida, 09/01 15:02 
 
Våra sponsorer/ Bidragsgivare