Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Gymnastikföreningen Atletica

Barn och Breddverksamhet
OBS! åldersspannen är annorlunda. Se anmälningsmallen!!

Föreningens breddverksamhet arbetar för att på ett lekfullt och kravlöst sätt lära ut gymnastikens grunder och färdiga övningar utifrån gymnastens ålder och förutsättningar. Inga förkunskaper krävs utan vår Barn- och breddverksamhet är öppen för alla.


Ideellt arbete: För att vi ska kunna hålla den höga standarden och de träningsavgifter som vi har i de olika träningsgrupperna kräver det att man som medlem/familj ställer upp på olika ideella uppgifter. För de som är med i träningsgrupper (knattar, nybörjare, yngre och äldre och tränar ett till två pass/ vecka) gäller att man behöver baka en kaka, köpa kaffe eller skänka något till lotterier två gånger per termin. Det står listor i hallen när det blir din tur. Man ska också sälja idrottsrabatten (ett häfte/ termin och barn), denna betalas med samma faktura som medlemsavgiften, och en julkalendrar/ barn (detta gäller endast höstterminen). För de som tränar tre dagar eller mer att vara med på ovanstående ideella insats och dessutom sälja New body eller liknande produkt som klubben beslutar. Har ni frågor om detta så är ni välkomna att kontakta Gymnastiksektionen, gymnastiksektionen.gfatletica@gmail.com.


Ordningsregler: Gymnastiksektionen har tagit fram ordningsregler som vi får hjälpas åt att följa. Det är viktigt att vi läser igenom reglerna med barnen. Det gör vår träningsmiljö så trivsam som möjligt. Grupperna är välkomna in i hallen 5 min innan träningstiden börjar, för att inte störa de grupper som redan tränar. Vänta i omklädningsrummen eller andra utrymmen till det är er tur. Det är viktigt att hålla ljudnivån nere för allas trevnad.

Intresse för tävling
2019-01-09 15:02
Ni som har barn som vill träna för att tävla önskar vi att ni anmäler ett intresse genom att klicka på rutan till höger " intresseanmälan" så återkommer vi om det finns platser eller grupper som passar gymnastens nivå.

Vi önskar att gymnasterna tränar 2-3 ggr i veckan för att vara med i en sådan grupp som tränar stegprogram 1-4. Gymnasterna ska ha tränat några terminer och ska ha de grundläggande färdigheter som krävs i programmen. 
Styrka, smidighet och vilja är bra egenskaper.

Gymnaster som tränar för att tävla i fria program ca från 12-13 års ålder önskar vi tränar minst 3 ggr i veckan. Här krävs också grundläggande färdigheter för att kunna sätta ihop ett program med åtta godkända övningar i varje gren. Hopp barr bom och fristående.Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
GF ATLETICA, 19/05 23:21 
GF ATLETICA, 16/04 11:50 
GF ATLETICA, 29/03 18:50 
GF ATLETICA, 12/03 21:02 
GF ATLETICA, 15/12 12-15 
 
Våra sponsorer/ Bidragsgivare