Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Gymnastikföreningen Atletica

Info till medlemmarna
2020-10-08 13:35
Hej! 
Nu har terminen kommit igång och vi har redan varit igång i sex veckor. Vi tycker att alla gymnaster/parkourare och föräldrar har gjort sitt bästa för att försöka förhålla sig till restriktionerna runt Covid-19. Vår målsättning är att vi inte ska överstiga 50 st i hallen, vi hoppas ni har förståelse för att ni inte får vara på läktaren under träningstid. Detta gäller alla föräldrar! 

Medlemserbjudande
Skickar med ett träningserbjudande till er föräldrar som gäller under ht 20. Träna 2 för 1 ( gäller 2 i samma familj). Detta gäller vid köp av terminskort eller årskort. Föreningen har både gruppträning och gym, läs mer i filen som finns nedan.
Vi tar även drop in 80 kr/pp Swisch
Medlemskort betalas in på pg 845609-7

Idrottsrabatten 
Alla i våra gymnastik och parkourgrupper kan nu hämta ut sitt häfte i caféet. Häftet är redan förbetalt i fakturan, ni väljer själva om ni vill behålla det eller sälja vidare. Vill man hjälpa föreningen med att sälja fler går det bra att köpa ut häften och sälja vidare.

Inlämning till caféet
Alla medlemmar i gymnastik/parkour har en ideell insats där ni ska två ggr under terminen (schema finns) lämna in bakverk, kaffe alt städartiklar till cafeét där vi säljer bla. frukt, kaffe, kakor, drickor och toast. Just nu är vi i behov av bakverk att sälja. All försäljning går direkt till inköp och renovering av redskap/mattor till hallen.

I mitten av november går det att hämta ut era julkalendrar i caféet. 

Föreningen söker sponsorer
Föreningen har olika sponsorpaket vad gäller priser och storlekar på skyltar i hallen. maila hally@telia.com vid intresse.

Nyhetsarkiv
Info till medlemmarna2020-10-08 13:35
 
Våra sponsorer/ Bidragsgivare