SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gymnastikföreningen Atletica

Hösten 2021 startar v 35
2021-08-29 19:33
Lite allmän information.
  • Ni som är helt nya och inte varit i våra lokaler, kom gärna några minuter innan vid första tillfället så att ni kan titta er omkring. Se vart man kan ställa av sig skor och hänga av sig ytterplagg. Ta med er namnad vattenflaska, inga skor behövs i hallen, det bästa är att vara barfota.
  • Gympakläder såsom T-shirt /shorts, tights/linne eller gymnastikdräkt fungerar utmärkt. Vi ser gärna att håret är uppsatt.
  • I Sparbankshallen finns två hallar. Flickor yngre/ äldre och parkouren kommer att värma i den lilla hallen och sedan ta sig ut i den stora hallen för att sedan träna på redskapen. Övriga grupper värmer upp i den stora hallen.
  • I knattegrupperna ska en förälder/vuxen (max 1/barn) följa barnet genom träningspasset. Vi önskar att alla föräldrar också är ombytta till träningskläder, ej jeans.
  • Till er föräldrar, träningsmöjligheter finns i vårt gym på övervåningen (80 kr drop in betalas i caféet, alt årskort/halvår 1400/2400 kr) Vi kör ledarledda Easylinepass tis ons tors och lördagmorgon. Se tider på vår hemsida.
  • Föreningen är alltid i behov av nya hjälpledare till våra grupper. Så är du gymnast/parkourare kille som tjej (från 13 år), mamma/pappa och är intresserad och nyfiken på vad det innebär att vara hjälptränare maila oss gärna eller prata med oss när du är i hallen.  

Restriktioner att följa:


Nu när restriktionerna släppt något rekommenderar vi även fortsatt att föräldrar och syskon inte stannar i omklädningsrummen eller på läktaren under träningens gång (om ni måste så undvik trånga utrymmen och håll avstånd).  Vi har ett café som är öppet måndag till lördag.

Vill ni kika på ert barns träning, försök att inte göra det under hela passet eller vid varje tillfälle för att möjliggöra för fler föräldrar. Säkerställ att avstånd kan hållas. Tänk på att sitta tyst på läktaren, stänga av ljudet på telefonen. Ej tillåtet att prata i telefon på läktaren.

 

Syskon som medföljer får sitta tyst på läktaren eller i caféet. Får ej springa och hoppa på redskapen pga. säkerhet både för gymnaster och sig själva.

 

Ni som kan, passa på att ta en promenad, träna på vårt gym (80 kr drop in) eller spring en runda under ditt barns träning; ett perfekt tillfälle att tillgodose din egen rörelse som i sin tur ökar ditt välmående!

Föreningen är snart färdig med sitt ute-gym utanför hallen för gratis träning för allmänheten.

 

För att vi ska kunna bedriva vår verksamhet på ett smittsäkert sätt så kommer vi att behöva tänka på vissa saker i hallen:
  • Stanna hemma vid symptom
  • Tvätta händerna ofta eller använd handdesinfektion
  • Håll avstånd till andra och undvik trängsel
 
Våra sponsorer/ Bidragsgivare